För företag

Adress: Arenavägen 61, Johanneshov.

Vad kan vi göra för ditt företag?

 

Vi jobbar för att stärka ert varumärke och öka er försäljning.

 

Det gör vi genom att skaffa nya kunder, ta hand om de befintliga och locka tillbaka de som inte har varit kund hos er på ett tag.

 

Det är helt gratis att prova våra tjänster och våra samarbeten är helt utan bindningstid, krångliga avtal och fasta kostnader.

Några av våra tjänster

 

Vi kan hjälpa ditt företags försäljning på många sätt.

Ni ger oss informationen om ert företag och behöver därefter inte tänka på att lägga ner några resurser på marknadsföring, vi gör jobbet åt er.

 

Prova oss helt gratis för att se vad vi kan göra för er!

Exponering på våra plattformar

Lojalitetsprogram.

Kampanjer och tävlingar

Samarbeten med influencers

Fler kunder

Nöjdare kunder

Återkommande kunder

Varför ett samarbete med oss?


Vi är experter på försäljning och marknadsföring och vet hur svårt det kan vara att nå ut till rätt kunder. Målet med våra tjänster är att ge befintliga kunder ett mervärde som knyter de närmare er samt att hitta nya kunder och locka tillbaka gamla. Grundvärderingen i Andelo är att vi lägger ner resurserna, gör jobbet och ni tar hand om det ni kan bäst - er verksamhet och era kunder!


Alla våra tjänster samlas under en kontaktperson, en faktura och är helt resultatbaserade vilket gör att ni aldrig betalar för något i förskott och lägger ner resurser på tjänster som inte ger något tillbaka.

Kräver inga resurser

 

Med våra tjänster behöver ni inte lägga ner några resurser utan att veta om eller vad det resulterar i. Det är helt gratis att prova våra tjänster för exponering. Vid intresse kan vi skräddarsy erbjudanden till er och offererar då efter överenskommelse.

 

 

Vid varje nytt samarbete får kunden fylla i uppgifter såsom företagsnamn, adress till hemsida m.m. som vi sedan utgår ifrån när vi marknadsför kunden. Det gör att vi snabbt kan komma igång med våra samarbeten och visa resultat för våra kunder.

Prova våra tjänster gratis!


Vi vill att ni ska få fler kunder och nöjdare kunder. Det gör vi genom att hitta nya kunder, ta hand om era befintliga och locka tillbaka de som inte har handlat hos er på ett tag.


Kontakta oss så berättar vi mer!